Treci la nivelul următor. Pune-ți afacerea în lumină



Cum te descurci în prezent cu numărul de clienți? Dar cu atragerea de clienți noi?

Reușești să te promovezi online așa cum trebuie ca să te faci cunoscut și să ai clienți suficienți?

Dacă răspunzi cu „nu” s-ar putea să ai o problemă nu doar pe marketing, dar și pe strategia de poziționare în piață.

Dacă ai o activitate de cel puțin un an, ți-a mers binișor până acum, dar  ai ajuns în momentul în care nu mai știi ce și cum să mai faci ca să dezvolți mai bine afacerea, citește până la final!



               **********************************************************



Sunt marketer online și copywriter cu experiență în afacerile mici și mijlocii de la noi. Știu că nu te interesează ce am citit/studiat, ce am învățat sau câtă experiență am acumulat, așa că nu te voi plictisi cu astfel de detalii. Mai important este ce pot face pentru tine. 



Pe scurt, te ajut să îți dezvolți afacerea și să crești profitul. Cum? Prin atragere de noi clienți. Era de așteptat, nu-i așa? Ca să ajung la asta e ceva mai mult de muncă. Hai că nu te mai țin în suspans.



Ce fac eu pentru tine:



- Mai întâi te ascult. Vreau să îți înțeleg produsul/serviciul, să îți cunosc motivația și visul și să aflu unde vrei să ajungi. Înainte de a trece la crearea site-ului sau a paginii de Facebook este esențial să te cunosc pe tine. 



- Îți voi adresa întrebări. Multe (probabil așa îți vor părea). Unele dintre ele îți vor părea incomode sau greu de răspuns pentru că sunt menite să îți aducă claritate (crede-mă! Claritatea în business, ca și în viață, e vitală!!). Exact ca într-o ședință de business coaching (cred că știi că o oră de coaching pornește de la 100 euro și ajunge la...ehe…) 



- Urmează partea mea: voi începe cercetarea de piață. Vreau să aflu dacă este cerere pentru produsul/serviciul tău și câtă, dacă există sezonalitate, cine sunt concurenții tăi direcți și indirecți și ce fac ei, ce cifre de afaceri au, ce se vorbește despre produsul/serviciul tău, cuvinte cheie, etc. Practic, toate acele informații care fac lumină și în baza cărora poți lua decizii corecte de business și de marketing.



După ce adun toate aceste informații, trag linie și fac un raport în baza căruia îți voi putea recomanda: 

- Ce să schimbi sau ce să îmbunătățești 
- Cum să abordezi piața, cum să te poziționezi
- Ce să faci să te diferențiezi 
- Nișa pe care trebuie să te axezi 
- Strategia de marketing
- Mesajul și tonul care trebuie folosite (asta-i partea de copywriting)
- Idei concrete, la subiect despre cum să îți faci promovarea pe canalele online și offline (unde este cazul)
- Alte mențiuni în funcție de concluziile raportului (pot fi recomandări referitoare la relațiile cu clienții, la angajați, la procese, la structura site-ului, la eficientizarea muncii și diminuarea cheltuielilor, crearea de noi produse/servicii care să aducă plus valoare).

Un astfel de raport presupune multe ore de căutare în online, dar și în offline acolo unde este cazul. Vom avea două discuții: una înainte de raport și alta la finalizarea acestuia. 


Ce faci cu raportul? Ai 3 variante:

1. Te pui pe treabă și aplici. Poți să iei concluziile și recomandările mele și să le aplici de unul singur. 

2. Stabilim de comun acord un mod de colaborare și preiau partea de marketing. 

3. Îl „arunci” într-un sertar și uiți de el și continui să faci ce ai făcut și până acum. Dar să nu te aștepți la rezultate mai bune („Nebunia înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat” - Albert Einstein)

Un raport este gata în 14 zile lucrătoare. Prețul acestuia (în care e cuprinsă și partea de consultanță/coaching) este de 1.230 lei (adică... 1, 2, 3 START!😉)



Și încă o ultimă remarcă. Nu uita că „cine își amână proiectele le poartă – încet, dar sigur – spre azilul de idei.” (Paul Louis Lampert)

Așa că nu mai amâna! Scrie-mi acum că vrei să ne întâlnim să discutăm despre cum să revigorăm activitatea ta.

Ori pe mail: elena.dolea@gmailcom
Ori pe Facebook, în mesaj privat: Elena Dolea - Copywriter




Comentarii

Postări populare